Koulutukset

Kurssit ja koulutukset

Koulutustarjonta

Koulutustarjontamme näet oheisesta koulutuskalenterista ja FB-sivultamme. Tarjoamme koulutusta vakioryhmissä sekä ohjattuja yksityistunteja.

  • Penturyhmä
  • Perustottelevaisuus
  • Tavoitteellinen jatkoryhmä
  • Toko ja rally-toko ryhmät
  • Näyttelyryhmä
  • Hallin varauskalenterin löydät täältä

Vakiovuorot kesäkaudella 2024

Maanantai
Tiistai17.00-19.00 Penturyhmä + Perustottelevaisuus
Keskiviikko17.30-19.00 Tavoitteellinen tottelevaisuusryhmä (kaikki lajit)
Torstai17:30-19.00 Sekavuoro
Perjantai11:00-12:30 Päivävuoro
Lauantai
Sunnuntai

Vakioryhmät

  • Pentu- ja perustottisryhmä (pennuille ja tottelevaisuuden perustaitoja treenaaville)
  • Tavoitteellinen Toko/ tottelevaisuus (edistyneemmille, itseohjautuville harrastajille)
  • Sekaryhmä ja Päivävuoro (kaikenikäisille ja tasoisille koirakoille)
  • Rally-Toko (kaikentasoisille rallyharrastajille)

Talvikaudella hallissa on muina aikoina myös runsaasti seurojen ja yksityisten treeniryhmien vuoroja. Katso varauskalenterista vapaat ajat yksityisvuoroja varatessasi.

Agilityrata on kentällä FPuko:n jäsenten käytettävissä Ti klo 20 – Ke klo 17 välisenä aikana. Agilityesteet ovat FPukon:n jäsenten vapaassa käytössä yksityisvuoroilla. Muut voivat tiedustella esteiden käytöstä suoraan seuralta.

Kaikki lukujärjestyksessä mainitut ryhmät voivat muuttua aikataulullisesti ja ryhmäkoulutusten sisältöä voidaan muuttaa kysynnän mukaan. Seuraathan ilmoitteluamme mahdollisita muutoksista. Säännöllisesti treeneissä käyville on yhteinen sähköpostilista, jonka kautta sovimme viikottai tarkemmin treenipäivistä ja sisällöstä. Pääset mukaan listalle pyytämällä, joko sähköpostilla tai facebook/ messenger- viestillä.

Vakioryhmiin liittyminen

Vakioryhmiin liitytään sarjakortilla, johon voit valintasi mukaan varata 4 x tai 8 x treenikertoja. Kortti laskutetaan ensimmäisen varauksen yhteydessä kerralla, mutta voit tulla haluamiisi ryhmiin silloin kun sinulle sopii. Varaa sarjakortti sähköpostilla (johanna.ruottinen@irokon.net). Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse tulostettavan kortin, tai mikäli et pysty tulostamaan korttiasi, saat sellaisen hallilta. Sarjakorttia voit säilyttää joko mukanasi treenikerroilla tai jättää sen hallille säilytykseen, Treenikerrat merkitään korttiin ja se on voimassa 6kk. Täydet kortit palautetaan ilmaista ’bonusvuoroa’ vastaan.

Yhden ohjatun ryhmätreenikerran hinta on sarjakortilla 8€, eli 4 x kortti on hinnaltaan 32€ a 8 x kortti 64€. Ohjattuihin ryhmiin voi osallistua myös kertamaksulla, jolloin hinta on 10€/ kerta.

Ohjatut yksityistunnit

Ohjatut yksityistunnit varataa suoraan kouluttajalta sähköpostitse. Tunnin hinta määräytyy sisällön ja osallistuvien koirakoiden määrän mukaa. Yhden tunnin voi jakaa korkeintaan kaksi ohjaajaa tai kolme koiraa. Yhden koiran treenaamiseen etenkin säännöllisesti tietyn ongelmakohdan työstämiseksi sopii hyvin 30 min ohjattu miniyksäri. jonka hinta on vain 20€!

Huom! Mikäli koirasi on hallitsematon, ethän tuo sitä ryhmätreeneihin! ”Hankalien tapausten” tulee aloittaa ohjatuilla yksityistunneila, ja kouluttajan arvioidessa tilanteen sopivaksi, voidaan koira tuoda mukaan ryhmäkoulutuksiin. Aggressivisia tai arvaamattomia koiria emme kouluta. Jos koirasi on vaaraksi ympäristölleen, suosittelemme ongelmakoirakouluttajaa.

Oma harjoitteluvuoro

Varataan sinunkin ryhmällesi oma hallivuoro!