Yritys

huippukoira

Yritys

Laaja palvelujen ja tarvikkeiden valikoima kotikoiran omistajasta tavoitteelliselle kilpailijalle.

“Filosofiani koirankouluttajana ja -kasvattajana perustuu jokaisen koiran arvostukseen yksilönä ja sen hyvien ominaisuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen.”
Huippukoira

Monipuolista osaamista

  • Huippukoira Oy on perustettu loppuvuodesta 2017 ja aloittanut toimintansa uudessa toimitilassa Forssassa maaliskuussa 2018.
  • Monipuolista kennelalan osaamista niin koirankoulutukseen, kasvatukseen kuin ruokintaankin liittyen. 
  • Palveluja ja myyntituotteiden valikoimaa kehitetään jatkuvasti omien kokemustemme pohjalta. 
  • Uusi hieno koiraurheiluhallimme tarjoaa ympäri vuoden mahdollisuuden laadukkaaseen harjoitteluun turvallisella pohjalla ja kunnollisilla välineillä.
  • Toimintamme kattaa laajan koiraharrastusten kirjon: tarjoamme eväät niin tavoitteelliselle kilpailijalle kehittää taitojaan, kuin kotikoiran omistajallekin huolehtia koiransa peruskoulutuksesta ja aktivoinnista.
  • Kasvattaja tai näyttelyharrastajakin löytää meiltä hyödylliset koulutukset, tuotteet ja palvelut.
5+
vuotta
125
Kurssia
Yrittäjä

Kuka?

Olen Johanna Ruottinen, Jokioislainen colliekasvattaja ja palveluskoiraharrastaja. Olen harrastanut aktiivisesti koirien kanssa jo lapsesta asti. Elämääni on kuulunut pitkäkarvaisia collieita yli 30 vuotta, ja olen aina tiennyt, että tämä rotu ja kenneltoiminta ovat se minun juttuni. Olen kasvattanut collierotua vuodesta 1999. Olen kilpallut Tokossa ja Palveluskoirakokeissa (haku ja jälki) kaikissa luokissa sekä suorittanut käyttäytymiskokeen yhteensä yli kymmenellä omalla koirallani. Useita kasvattamiani sekä omistamiani koiria on saavuttanut kansainvälisiä ja kansallisia muotovalionarvoja sekä sijoittunut rotujärjestön vuoden näyttelykoira- ja palveluskoirakisoissa kärkeen. Olen toiminut koulutusohjaajana mm. eri koiraseuroissa noin kymmenen vuoden ajan. Myös erilaiset luottamustoimet rotuyhdistyksessä ja koiraurheiluseuroissa ovat kuuluneet asiaan vuosien varrella – tällä hetkellä toimin Suomen Collieyhdistyksen jalostustoimikunnassa.

Oma koiralaumani on pikkuhiljaa kasvanut, tällä hetkellä siihen kuuluu 12 collieta, joista osa on “eläkeläisiä”, osa jalostus- tai näyttely/kisakoiria ja osa ihan vain sohvachampioneja. Loppuvuodesta 2017 vihdoin keräsin rohkeuteni ja päätin panostaa täysillä elämäntapani muuttamiseen myös elinkeinokseni. Niin syntyi Huippukoira oy.

Filosofiani koirankouluttajana ja -kasvattajana perustuu jokaisen koiran arvostukseen yksilönä ja sen hyvien ominaisuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen. Olipa kyse kouluttamisesta tai esim. näyttelykoiran kunnostamisesta ja esittämisestä, uskon täysin siihen että huippukoirat tehdään omistautumisella, osaamisella ja vahvalla uskolla.

En ole minkään tietyn koulukunnan edustaja, vaan pyrin aina avoimin mielin löytämään parhaiten sopivat menetelmät koirakohtaisesti, yksilölliset ominaisuudet huomioiden. Mielestäni kaikkien koirien ei tarvitse mahtua samaan muottiin ollakseen hyviä koiria – koulutuksen tavoitteena pitäisikin aina olla koirakon oman maksimin saavuttaminen, sen sisäisen huippukoiran löytäminen. Haluan mennä kokeeseen tai näyttelyyn koiralla, josta voin olla ylpeä. Sillä pääsee yllättävän pitkälle.

2017
  • Perustaminen

Huippukoira perustettu loppuvodesta 2017.

2018
  • Toimita alkaa

Huippukoiran toiminta alkaa uusissa tiloissa Forssassa

Oma harjoitteluvuoro

Varataan sinunkin ryhmällesi oma hallivuoro!